Cartierul Tamisa este parte integranta a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte imobiliare incepute si dezvoltate in Romania. Vorbim despre ansamblul Green City localizat in partea de sud a orasului Bucuresti. Cartierul Tamisa este proprietatea unui investitor din Belgia care a preluat aceasta parte din proiectul Green City incercand astfel sa continue ideea ansamblului si de a da un plus valoarea conceptului intial.


Astfel, pe parcursul anului 2015, s-au facut investitii in infrastructura cartierului, pentru a le oferi locuitorilor un standard normal de confort, siguranta si de exploatare a locuintelor. S-au finalizat lucrarile la reteaua de canalizare, apa, gaz, si electricitate pe toate strazile cartierului. Toate casele sunt bransate acum la aceste utilitati. S-au finalizat lucrarile privind iluminatul public stradal din tot cartierul, precum si contorizarea acestui iluminat comun stradal. S-au finalizat lucrarile la statia de epurare a Cartierului Tamisa, precum si punerea in functiune a acestei statii de epurare. S-au terminat lucrarile la carosabil pe toate strazile din cartier precum si finalizarea trotuarelor.


Green City numara deja sute de locuitori si beneficiaza ca facilitati pentru locuitorii sai de supermarket Mega Image cu o suprafata utila de 1.200 de m.p. si care comercializeaza aproximativ 4.000 de produse; Gradinita de stat moderna deschisa in 2015, Sala de fitness, Restaurant, Cafenea, locuri de joaca pentru copii, parcari etc. Pentru accesul din si catre Bucuresti, exista linii de microbuze expres. Pana la statia de metrou Eroii Revolutiei faci doar 15/20 minute iar la Piata Unirii poti ajunge in 30/40 de minute.


Gradinita este primul contact al copilului cu lumea exterioara. Din acest motiv, in comunitatea Green City, toti copiii au sansa unei educatii solide. La doar cateva minute de casa, gradinita de stat deservita de personal atestat si acreditat de Ministerul Educatiei si Invatamantului cu program prelungit, iti ofera certitudinea ca, zi de zi, copilul tau se afla in siguranta si creste frumos. Gradinita dispune de spatii generoase si de loc de joaca amenajat. Experienta educatorilor, programa bine structurata si costurile absolut rezonabile sunt doar cateva dintre avantajele oferite de gradinita de stat Green City. RATB linia 471 Linia 572 (circula din 15 in 15 minute pe ruta Bucuresti - Adunatii Copaceni) Microbuze C&I Intervale orare: 5:45 - 18:30 ( circula pe ruta Bucuresti - Adunatii Copaceni) Cartierul Tamisa este putin altfel decat restul proiectului din care face parte integranta, pentru doua aspecte extrem de importante pentru viitorii locatari: suprafata utila locuibila si terenul.


Curtea caselor din Cartierul Tamisa este un plus al acestor case: indiferent cum arata o casa, indiferent de spatiul interior si finisaje, curtea reprezinta pentru o casa un atu pentru mutarea din oras intr-un cartier de case din afara orasului. Fiecare proprietate are teren total intre 150 m.p. si 250 m.p. in functie de localizarea in cadrul cartierului. Astfel terenul liber in fata si jurul casei poate fi amenajat de fiecare dupa dorinte si nevoi. Strazile largi ale cartierului va permit parcarea in afara curtii, asa ca puteti folosi curtea exclusiv pentru gradina, loc de joaca pentru copil, terasa, etc. Casele Tamisa sunt extrem de luminoase, lucru foarte important pentru confortul proprietarilor dar si din punct de vedere economic. Casele sunt construite pe structura clasica de cadre si grinzi de beton, pereti exteriori din caramida, izolati cu polistiren la exterior si vata la interior.

    Casele Tamisa sunt structurate astfel:
  • - Parter - bucatarie, loc de luat masa, sufragerie generoasa cu iesire in terasa acoperita din gradina, spatiu depozitare si toaleta de serviciu pentru musafiri. Spatiul util are 60 m.p.
  • - Etaj - un dormitor matrimonial cu baie proprie avand dimensiuni generoase, plus inca 2 dormitoare deservite de o baie pe hol, pentru copii sau musafiri. Etajul poate fi compartimentat la cerere si in varianta de 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie, creand astfel doua spatii pentru zona de noapte extrem de generoase. Spatiul util are 60 m.p.
  • - Mansarda - este "bonusul" casei Tamisa. Aici se poate crea inca un spatiu de zi, de joaca sau zona de vizionare filme, plus un dormitor cu baie proprie. Totodata se pot obtine fie doua dormitoare deservite de o baie sau doar un spatiu mare deschis, la libera alegere si imaginatie a fiecaruia. Spatiul util are 60 m.p.
  • - Total spatiu util: 180 m.p.